sacs pas cher fiphttp://wwwchanelpascherenlignebiz

2013,http://www.sacsblogs.infoIn het wedstrijdverslag kan je zien welke gebeurtenissen er in een wedstrijd gebeurd zijn,sacs pas cher. Alle doelkansen,lunette pas cher, blessures en kaarten worden gemeld,echarpe burberry. balbezit percentages worden in de 45ste en de 90ste minuut gegeven,lunette oakley, Tactiek ratings en ratings per sector verschijnen voor beide teams wanneer de wedstrijd is afgelopen,dior pas cher.

Als je op het spelersrapport (onder de teamnaam rechts) klikt,sacs longchamp pas cher, kan je zien hoe goed elke speler afzonderlijk heeft gespeeld in de wedstrijd,soldes sac; uitgedrukt in sterren,burberry femme. Als de wedstrijd bezig is,sacs a main chanel, zullen de ratings ontbreken,sacs moins cher; dan worden enkel de gebeurtenissen getoond die tot dan toe voorgekomen zijn,soldes longchamp,Wedstrijd Rapport. Degenen die hun wedstrijden bekijken via HT-Live zullen de gebeurtenissen minuut per minuut in het rood zien verschijnen,sac burberry.

Er zijn een aantal andere manieren om je wedstrijden live te bekijken,foulard burberry. Deze worden regelmatig door vrijwilligers verbeterd.

Zie de Matchviewer sectie.

Het wedstrijdverslag wordt ongeveer een keer per minuut geüpdatet.

Hou er rekening mee dat in de eerste 5 à 10 minuten van een rechtstreekse wedstrijd er nog geen verslag zal zijn, dit is normaal.

In de wedstrijdverslagen zijn er verschillende verwoordingen van dezelfde gebeurtenis.

Ter illustratie, om te melden dat een speler een lichte blessure opliep kunnen volgende zinnen verschijnen:

“(Ploeg)-speler (Speler A) kon de rest van de wedstrijd vanaf de bank bekijken, want in de (X)e minuut kreeg hij zo’n tik op zijn enkel dat hij zich door (Speler B) moest laten vervangen,Wedstrijd Rapport.””Na (X) minuten moest (Speler A) worden gewisseld. Hij leek een fikse knieblessure te hebben na een botsing met een tegenstander. (Speler B) kwam binnen de lijnen als zijn vervanger.”

articles connexes:

burberry enfant dkwhttp://www.chanelpascherenligne.biz

soldes sac pwjhttp://www.chanelpascherenligne.biz

sacs longchamp pas cher cjlhttp://www.chanelpascherenligne.biz

http://www.soldessaclongchamppascher.biz/
http://www.chanelpascherenligne.biz

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.