hoeveel rente moet je over het geleende bedrag betalenhttp://todschaussu

http://www.chaussuresmagasins.comNog een belangrijk aandachtspunt bij het aangaan van een lening is natuurlijk het rentetarief dat gehanteerd wordt. Dus; hoeveel rente moet je over het geleende bedrag betalen? Ook hier geldt dat leningen met een lange looptijd vaak minder rente in rekening brengen dat de zogenaamde minikredieten, waarbij vrij hoge tarieven gehanteerd worden. Afhankelijk van hoezeer de kredietverstrekker je inschat als een risico, des te hoger de rente zal zijn die gehanteerd wordt. Dus als je een onregelmatig inkomen hebt, een slechte BKR toetsing of ziek bent, dan betaal je een hoger rentetarief.

De geldigheidsduur van de rente

De rentepercentages die in rekening worden gebracht hoeven niet altijd vast te zijn. Afhankelijk van welke vorm je hebt gekozen wordt de rente die je betaald wel of niet beïnvloedt door de markt tendensen. Als je een vaste rente hebt betaal je een vooraf vastgestelde rente over je lening,Hoe Zit een Lening in Elkaar. Dit kan als voordeel hebben dat je minder betaald dan het huidige rentetarief op de markt, maar het kan ook als nadeel hebben dat je meer rente betaalt dan op dat moment in rekening wordt gebracht op de markt. Als je kiest voor een variabele rente fluctueert je rente dus met de markt tendens mee. Ook dit heeft voor- en nadelen: als de marktrente ineens heel erg hoog wordt betaal jij ook ineens een heel stuk meer rente. Een mengvorm van deze twee opties bestaat echter ook.

Bepaalde leningen vereisen een zekerheidsobject dat het risico voor de kredietverstrekker afdekt. Mocht jij niet kunnen voldoen aan je maandelijkse financiële verplichtingen, dan kan de geldverstrekker dit object verkopen om er zo de lening mee af te betalen. De bekendste vorm van een lening met een zekerheidsobject is natuurlijk de hypotheek, waarbij je huis het zekerheidsobject is. Mocht je de financiële verplichtingen niet na komen, dan verkoopt de bank of andere geldverstrekker je huis.

Leen bewust en zorg ervoor dat je niet het onderste uit de financiële kan probeert te halen waardoor je in financiële problemen kunt geraken. Lees de polis van je lening goed door, doe onderzoek en vraag meerdere offertes aan zodat je kunt vergelijken.http://pumpascher.chaussurespaschere.info

Related articles:

http://say.wehitbuttons.com/2013/04/29/who-grew-up-on-a-6000ha-property-at-rankin-springshttptodschaussuresp/

http://blog.tv-bischofsheim.de/2013/04/29/juegos-infantiles-para-nihttptodschaussurespaschereinfo/

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.