Vippi – joutuisaa pikaluottoa tekstarilla

pikalaina blogiPikaluotto on jotakuinkin vaatimaton luotto, joka voi olla euromäärältään mm. muutama sataa €. Lainan saa usein pikapuoliin omalle tililleen, ja pikavipin laina-aika ei ole yleisesti kovinkaan pitkä. Kotimaassa toimii tätä nykyä runsas joukko lainapaikkoja, joidenka vippivalikoimaan lukeutuu aika usein runsas määrä erisuuruisia pikavippejä. Lainan voi hankkia ilman vakuutta, joskin pikavipin lainaaminen vaatii kuitenkin laina sekä pysyvää elämistä kotosuomessa.

Tuoreen 2013 lakimuunnelman johdosta vippiyritysten joukko supistui aika tavalla, sillä luotoista ei enää pystynyt pyytämään siinä määrin isoa korkoa kuin mitä aiemmin. Tänä päivänä pikalainojen korko% on täten paljon pienempi kuin aikaisemmin. Useiden hiukan isompien lainojen korkosumma on nykyään useissa tapauksissa ihan kohtalainen.

Mammonan lainaaminen on aivan normaalia, koska lukuisilla ihmisillä on pulaa fyrkasta. Erityisesti silloin kun valuuttaa pitää saada ehkä suurempaan hankkeeseen, vaikkapa muun muassa talo-korjaukseen, lainarahaa lainataan remontin toteuttamiseksi. Nopeaa lainaa on järkevää yleensä aluksi hakea omasta pankista, tosin sitä saattaa toisaalta ottaa melko maltillisella korolla ja kustannuksilla toisaaltakin.

Lainatun summan lainaamisessa on merkittävää, että katsoo etukäteen pystyykö pienlainan hoitamaan pois ajoissa. Useissa tapauksissa siinä tapauksessa kun rahoja ei pysty maksamaan määräajassa takaisin, muodostuu pulmia jotka hankaloittavat elämää liian paljon aivan pian. Surullista on, että nykyisin monet ihmiset ovat pakotettuja hakeutumaan talousneuvojan auttamiseen.

Vaikkakin pienlainoja yleensä pidetään pahana juttuna, pikavipit eivät mahdollisesti tätä pakosti olekaan. Pikaluotto voi olla aivan OK ratkaisu siinä tapauksessa kun rahaa on pakko hakea piakkoin, eikä lainatun summan kustannukset ole korkeat. On hyvä silti tarkistaa että luoton kykenee maksamaan lainanantajalle määräajassa.

Verkosta löydät nykyään kosolti luottopaikkoja, joidenka kautta voi tutkiskella monia kulutuslainoja rahamäärältään. Luottojen tutkimista on fiksua ensin toimeenpanna, siitä syystä että sillä tavoin lähes aina jemmata jonkin verran rahaa. Usein näin niin sanotusti laittaa sivuun suorastaan merkittäviä määriä käteistä.

Ensin olisi luonnollisesti hyvä asia, jos velkaa ei pitäisi hakea ainakaan jokapäiväisiin maksuihin. Alituinen fyrkan hakeminen voi liukkaasti olla tie ikävään pikavippivaikeuteen, jossa esimerkiksi lainataan vipit fyrkkaa uusien luottojen maksamiseen. On viisasta, silloin kun omat talousjutut voisi toteuttaa sillä tavalla, ettei pikavippiä juuri milloinkaan täydy hakea varsinkaan arkipäiväisiin kustannuksiin, vaan tällaiset jutut kykenisi hoitamaan henkilökohtaisilla talletuksillaan ja vakituisilla tuloilla.

On surullista, että tätä nykyä monilla ihmisillä syntyy lainaongelmia, ja tuollaiset kansalaiset nostavat useissa tapauksissa liikaa lainarahaa. Loppujen lopuksi uutta nopeaa lainaa saatetaan anoa vanhan lainarahan suorittamista varten. Tuolloin lainarahapulma on syntynyt jolloin asiakas päätyy normaalisti pikaisesti pahoihin rahavaikeuksiin. Viestimissä on kerrottu, että suomalaisten velkaongelmat mahdollisesti ovat jopa sen verran pahoja kuin mitä muinoin sitten ikävään taantuma-aikaan.

Velkaa on pakotettu kuitenkin lähes kaikki kansalaiset anomaan monesti. Perinteinen laina voi olla vaikkapa laina kesämökkiä varten. Tulisi joka tapauksessa ymmärtää, että silloin kun velan maksamisen kanssa seuraa velkaongelmia, pitäisi ensin ottaa yhteys lainarahan antajaan sekä koettaa sopia toisenlainen velkasuunnitelma jonka seurauksena lainarahaa saattaisi lyhentää ilman ongelmia tulevaisuudessa.

Comments are closed.