Numerous nike free run

Den første gangen da jeg hørte Nike Totally free Operate to i nettet, følte jeg meg så rar, og jeg trenger å vite mer om det. Så jeg søke på linjen, og jeg fant glade for at The Nike Free of charge Run two er en stor overgangen sko for løpere akkurat har begynt å avvenne off heeled joggesko. jeg gikk og løp i disse skoene for mer kjørelengde enn jeg hadde planlagt på grunn av demping? flott for lange kjører på asfalt og hardt pakket løyper.

http://tinyurl.com/n35s4dg  Den superflexible yttersåle også solgte meg på sin fortjeneste. Den 6mm tumble har ingen innvirkning på min kjører type i alle flater. Som jeg hadde nevnt tidligere, tar litt vedlikehold for å fjerne smuss fast i yttersåle. For løpere som foretrekker litt demping og kjører lange avstander halvmaraton og utover, kan dette være skoen for deg. For de som foretrekker bedre bakke følelse og mindre demping, vil du ikke liker denne skoen.

  Likevel, det som overrasket meg mest er at min kvinnelige slitasje tester har et par og besluttet at det var et bedre for henne som hun er overgangen til en null slipp sko. Den ekstra demping og fleksibilitet ga henne en mer uniformert overgangsfase uten for mye fot og ankel sårhet. Og hun også bærer Totally free for uformelle anledninger.

  Det er mange farger måter tilgjengelig for både menn og kvinner, adult males hver forhandler bærer bare en undergruppe av alle tilgjengelige farger for både menn og kvinner. Her er noen av de populære farge måter for menn: Svart, rød, hvit og blå. Og populære farge måter for kvinner: blå, rød, grå og type.

  Med den nyeste utgaven av, bestemte jeg http://tinyurl.com/n35s4dg meg for å ta en dypere titt inn i hvordan det har utviklet seg. Vekten er på 8,8 gram og har en bunke høyde på 26mm, har denne modellen en 6mm differensial. Ifølge Nike, Nike Cost-free Run to er mer fleksibel enn Nike Free of charge five. og mer støttende enn Nike No cost three. modeller. Den støpte sokk liner ligner krumning av foten for en flott passform, økt http://tinyurl.com/n35s4dg komfort og ekstra støtte.

  Til slutt, kan du se fra tegningene der all sipping og http://tinyurl.com/n35s4dg flex poeng er i det ferdige yttersåle hvis du trenger. Nike også lagt ekstra gummi i hælen og opp i tå hvor du trenger ekstra holdbarhet og trekkraft når klore opp fra billig nike free bakken.

Comments are closed.