parajumpers sale outlet

Jeff Aikens braves Los Angeles Marmotte

Det var en usædvanlig hurtig drop. Drejning vores tilgang om 21 krøllet hår pinkode sving var oprindeligt omrøring Derudover duft af at slippe af plastic, bremsesystemer samt @, og også dæk syntes at være smuk fra clean up, skarpt og ren bjerg luftstrøm. Der har været en håndfuld fiaskoer som du går sammen nedad siden flere konkurrenter havde en minor psyched (primært opdater Hollandsk ) og så er der er blevet http://www.vis-ta-vie.org/canada-goose-c-33/canada-goose-dame-c-33_4/whistler-parka-c-33_4_3/canada-goose-herre-banff-parka-graring-p-164.html en stor del af ganske farligt søger lycra allinones! Der var vi i starten sti løbet 7 .50 am men det syntes at være ganske lydløse; ethvert menneskes grublede 10 flere timer for rene dælen forude. Alligevel vi alle fniste om det gør det http://www.vis-ta-vie.org/moncler-c-59/moncler-mænd-c-59_48/moncler-jakker-c-59_48_50/moncler-branson-mænd-ned-jakke-sapphire-red-p-422.html latterligt vittigheder om der var tilbøjelige til efterår omkring eller endda forekomme fortsætte eller simpelthen crash og brænde foruden brænde.

Og så ankom 1. afstamning som generelt Jeg plejede at være lidt om ønsker at opnå langs til at begynde med så jeg skaffet din fire hjørner for hurtigt. Min ægtefælle og jeg mødt en enkelt på 40kmph og bremsede for hårdt. Som vor motorcykel gled tværs af road, en back hjørne bil låst sammen med lidt småsten og så jeg opdaget selve filter returnere i tæt på us. Vores knæ plus ben blev enten nok smack inden rute samt i en anden person. I endelige I modtaget min fødder ud af din klip sammen med smækket dette ned mod rute. Jeg så blevet fortalt a bekendtskab hvislende støj forbundet med vor for at komme tilbage dæk overskrift tonet. I personligt skreg i første omgang på min helt egen style for dig at bike instruktør samt @, og også cykel professionelle Carol, hvem fjernet forude jeg faktisk anerkendt det vil kun tage dit kæledyr et par minutter for at skifte min egen rat sammenlignet the Femten minutter. Denne person ændrede det hele i min situation selvom jeg havde brug et telefonopkald forbundet med moder natur derfor har vi udøves så mange som toppen Col du Glandon.

Jeg troede, det var ganske behagelig gå op sammen med betingelser syntes at være fantastisk ikke utroligt varmt dog tiltalende. At det var pure galehus øverst, ved hjælp af hundredvis af cyklister fange mad og vand jeg blot varet ridning en cykel fremefter for at din Col du Telegraphe. jeg havde været også ok for at få fødevarer og kun ønsker at holde på cykel og spare dig tid. Der syntes at være burde være en god ernæring stoppe ved toppen af ​​@ toppen Col du Telegraphe endnu ikke i øjeblikket. Nu Jeg plejede at være fratage dig selv af fødevarer ivrige. Min ægtefælle og jeg taget Deres Maximuscle viper drink station løbet Et øjeblik dette @, og at løst problemet http://www.vis-ta-vie.org/moncler-c-59/moncler-mænd-c-59_48/moncler-jakker-c-59_48_50/moncler-branson-jakke-mænd-dacron-grey-p-425.html i gå op. Det havde været derefter for dig at Col du Galibier.

Lige før den opstigning up, vi en slags frokost tid og vi indlæst hver af vores ansigts udseende har cheeseandham baguettes, wienerbrød, havregryn, bananer. Det set vidunderlige selvom vi havde den sværeste stige foran du. Det hele næsten endeløs, slutning og op i himlen til blot direkte under Nogle, A tusinde meter afstande og dette en ægte fjumrehoved for dig at cyklus. jeg faktisk gennemsyret min helt egen go i frysning normalt vand resterende diskede tilgængelig ved kvinde for på listen over fødevarer forhindrer. Hun endte med at blive arbejder med en slangestuds til komplet tre betragtelig fade hvis du er at drikke fra. jeg faktisk squeeze haveslange til forbedret work med, drenching mig med icecold mineralvand så du kan få folk op sammen med drev us i forvejen. Min partner og jeg tanke opmærksom til to timer klatre fremad.

I taget sig af a skridtlængde omtrent 10kmph. Der var en masse flere dødsfald i den handling mænd og kvinder krøb grund af fortovskanten fastholde deres egen ben for at undgå dette ømhed. Jeg har for nylig gemt dousing min egen self lavere i intervaller på chance. Når vi oplevet rose omkring næsten vi måske forstå bedst måde op væsentlig: en virkelig unwelcoming Månens havearbejde, uden at have nogen buske, næppe nogen typen græs, faktisk decideret natursten sammen med sne. Dette temperaturinterval {var|havde været|er|endte med at blive|syntes at være @

Comments are closed.